BAKKER BART HOOGEZAND

Recentebeoordeling


4 sterren uit 170 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bakker Bart Hoogezand. Meer weten? Ontdek meer

3 feb 2023 om 13:26 Het is dat ik niet langer kan aanvinken mar her duurde veel te lang
2 feb 2023 om 14:58 Blijft lekkker! En gekomen op de aangegeven tijd.
27 jan 2023 om 14:30 Precies op het aangegeven tijd was de bezorging er.
24 jan 2023 om 13:43 Eten is top, alleen bezorgen mag echt wat sneller. Het zijn broodjes en het is geen 5 gangen diner.
28 dec 2022 om 22:49 Bezorgen duurde 1u en 45 min!! Panini was koud. Ik bestel niet weer.
10 dec 2022 om 14:16 Er zaten andere producten in de box dan bij de beschrijving stond. Ben er niet over gebeld oid. Ik lust de dingen niet die ze hadden geleverd ipv wat het had moeten zijn. Ik had het nog speciaal bij de opmerkingen erbij gezet.
24 nov 2022 om 13:40 Op bep. tijd eten besteld en bezorgtijd aangegeven ging perfect. Supervriendelijk.
29 okt 2022 om 21:02 Lekkere lunch en traktaties En super vriendelijke bezorging
9 sep 2022 om 14:14 Bezorging duurde veels te lang
14 jul 2022 om 17:51 1,5 uur moeten wachten op twee broodjes
8 jul 2022 om 13:33 Appelflappen zijn vaak ineens kersenflappen en dat is elke keer wanneer ik appelflappen bestel beetje jammer maar de rest van mijn besteling was prima te eten!
27 mei 2022 om 14:26 Lekker broodjes. Alleen jammer dat de bezorgtijd anderhalf uur was en dat voor 2 broodjes. Er stond dat de bezorgdtijd 15-30 minuten zou zijn. Je kan dus beter zelf heen gaan.